Søndagssurfen: Kalkulatorer

Vet du hvor mye bilen din er verdt, hvor mye det koster deg å dusje hvert år eller når du egentlig kan kjøre bil etter gårsdagens strabaser? I dag ser vi på kalkulatortjenester på nettet.

Publisert
Sist oppdatert

Denne søndagen blir det fort litt egenreklame - vi har nemlig mange fine kalkulatorer her på DinSide, som kan hjelpe deg å finne ut mye rart.

Skal du selge bilen din, kunne det kanskje være greit å få en pekepinn på hvor mye du kan få for den? En riktig pris er viktig - er den for høy, får du ikke mange henvendelser, og er den for lav, taper du penger. På Hva er bilen verdt?-kalkulatoren kan du taste inn informasjon om bilen din, og så sammenligner den med bruktbilannonser som ligger rundt om kring på nettet. Det samme gjelder dersom du skal selge boligen din (eller refinansiere) - boligtakstkalkulatoren gir deg "gratis taksering".

Mange kjøper ny mobiltelefon om dagen, og det høres unektelig fristende ut å betale en krone for å få med seg en fin telefon hjem på dagen. Det eneste med liten skrift er at du må binde deg i 12 måneder med et gitt abonnement, men du skal jo ha et abonnement allikevel, så det er vel ikke så farlig? Gjett igjen - det kan nemlig hende at du går på en skikkelig smell økonomisk. Mobiltelefonkalkulatoren viser deg hvilket telefonabonnement som er mest økonomisk for deg - det samme gjør Telepriser.no - Post- og teletilsynets offisielle nettsider om telefonpriser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer