Søndagssurfen: Kunst

Senk skuldrene, kok kaffe og kos deg foran PCen. Vi inviterer deg herved til Søndagssurfen, der vi hver søndag vil presentere en håndfull nettsteder som har noe spesielt å by på.

Publisert
Sist oppdatert

Vi vil hver søndag fremover ta for oss et lite knippe nettsteder innenfor et tema. Denne uken er temaet kunst. Hvis du har forslag til tema eller noen favorittsteder du vil dele med andre, vil vi gjerne høre fra deg!

Kunst kan være så mangt, men forbindes ofte med det visuelle. På Artcyclopedia.com finner du ett av de største kunstleksika på nettet der du kan søke i mer enn 180.000 kunstverk. Selvsagt finner du også mye informasjon i Wikipedia, som vi omtalte for et par uker siden.

En av de største nettstedene for digital kunst er DeviantArt.com. Her kan du registrere deg og sende inn egne bidrag, eller bla deg rundt i både tegninger, fotografier, dikt, animasjoner, skrivebordsbakgrunner, ikoner, skins til WinAmp eller hva enn det måtte være. Pr. skrivende stund har de over 20 millioner bidrag og alt er fritt tilgjengelig! Du kan også bestille papirkopier av det meste til en rimelig penge.

Flickr.com har blitt veldig populært de siste månedene. Her kan du legge ut bildene dine til allmenn beskuelse, og en søkemotor sørger for at det går an å finne frem i tusener på tusener av bilder. Igjen - alt helt gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer