Søndagssurfen: Vitenskap

Forskning, teknologi, populærvitenskap - denne søndagen satser vi på å kunne mer enn det vi gjorde i går.

Søndagssurfen: Vitenskap
Publisert
Sist oppdatert

Noen drømmer om å bli brannmann. Andre vil bli flyver (slik som jeg), mens John ville bli dyrefinner, i følge "Mine klassekamerater"-boka jeg fant frem her om dagen. Det finnes også de som vil bli forskere og astronauter, og de vil ha litt å glede seg over i denne artikkelen. Denne søndagen skal vi nemlig ta en titt på noen av nettstedene relatert til forskning, og følger du lenkene denne søndagen, skal du ikke se bort i fra at du lærer noe nytt.

Mannlige gjødselbiller med de mest dramatiske og oppsiktsvekkende hornene, har de minste ballene, i følge Forskning.no. Det har jeg i utgangspunktet ingen innsigelser på. Nettsiden, som er en slags nettavis for forskingsnyheter, inneholder nyttig kunnskap på en rekke områder; det være seg hav og fiske så vel som kultur og samfunn - vel verdt et besøk.

Også andre norske nettsteder tar for seg forskjellige typer vitenskap under én og samme paraply. På Viten.com er temaet i skrivende stund sopp, men de har også tatt for seg katastrofer, stein og hukommelse. Bladet Illustrert Vitenskap har dessuten egne nettsider, der du finner noen av artiklene fra bladet. Riktignok er godsakene forbeholdt abonnenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer