Songbird v0.2.5

Denne musikkspilleren er unik og integrerer nettmusikk og lagret musikk på en meget elegant måte. Din nye favorittspiller?

Publisert
Sist oppdatert

Selv om piratene mer eller mindre har gått over til P2P-tjenester, blir det stadig mer populært med lovlig musikk på verdensveven, både via nettradiostasjoner, tjenester som Pandora og last.fm og utallige musikkblogger og nettsteder som byr på remikser, coverlåter og lovlig nedlastbar musikk. Samtidig har de fleste et voksende antall sanger lagret på harddisken.

Til nå har vi ikke vært borti noen mediespillere som integrerer disse to verdenene på en god måte, men Songbird må sies å klare biffen veldig godt. Songbird er bygget på de samme grunnsteinene som Firefox og har en integrert nettleser spesialisert for å laste ned musikk.

Import fra iTunes m.fl.

Første gang du installerer Songbird blir du bedt om å angi en katalog der du har lagret musikken din, og du kan importere katalogfiler fra iTunes eller Windows Media Player. Deretter kommer hovedvinduet opp, som ser slik ut:

Her vises biblioteket i hovedvinduet. Som du (muligens) kan se, kan du snevre inn sanglisten ved å klikke på en eller flere artister og album, eller bruke søkefunksjonen øverst til høyre for å finne det du leter etter. Den lar deg søke både i ditt eget bibliotek, men også på en rekke nettjester; akkurat slik som søkeboksen du finner i Firefox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer