Sonica Theater - surroundlyd fra USB

Det høres ut som en dårlig ide, og boksen ser ikke spesielt imponerende ut. Men den leverer faktisk en overbevisende lydpakke, både for DVD, spill og hjemmestudio.

Sonica Theater - surroundlyd fra USB
Publisert
Sist oppdatert

M-Audio satser stadig mer på lydutstyr for hjemmebruk i tillegg til utstyr for Mac/PC-basert musikkstudio. Dette er den tredje lydenheten som er lansert i løpet av året, Sonica var først, så kom Revolution og nå er Sonica Theater her.

Alt i en boks

Sonica Theater kombinerer egenskapene hos Sonica – som er en USB-enhet, og Revolution – som er et 7.1-kanals PCI-lydkort - i form av en USB enhet som støtter 7.1 surround og i tillegg kan prosessere et stereosignal til ”ekte” surroundlyd.

Det finnes andre flerkanals USB lydenheter, men Sonica Theater er den eneste som støtter 7.1. Creative Extigy støtter ”bare” 5.1.Alle kontaktene sitter på baksiden. Vi finner USB, SPDIF, 4 stereo minijacker med kanal 1-8 og helt til høyre en stereo minijack inngang.

Legg merke til de små symbolene over hvert utgangspar, hvor høyttalerplasseringen er merket. Praktisk.

I bruk

Installasjonen var smertefri, vi gjorde som det sto i bruksanvisningen, installerte programvaren før vi koblet til boksen. Dette er vanlig for mange litt spesielle USB-enheter.

Styreprogrammet ligner til forveksling det som styrer søsterproduktet Revolution 7.1, og du finner skjermdumper av disse her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer