SonicFoundry Siren 2.0

Det er stadig flere programmer som sloss om posisjonen som den beste mediasentralen på PCen. Med stadig flere finesser tar Sonic Foundry opp konkurransen med Microsoft Mediaplayer 7

SonicFoundry Siren 2.0
Publisert

Vi ble begeistret for forrige versjon av Siren, som du kan lese om i 14989">denne artikkelen.

Nå har Sonic Foundry lansert en verdig oppgradering, med flere nye finesser. Dessverre har de samtidig tatt bort noen av de fine egenskapene i gratisversjonen.

Nye tilleggsfunksjoner

Den viktigste nyheten i denne versjonen er støtte for ripping til flere filformater. Det har også kommet støtte for avspilling av video, støtte for streaming av både video, internett-radio og forbedret støtte for CD-brenning (sistnevnte kun i fullversjonen).

Dessuten har brukergrensesnittet blitt forandret, og vi synes det har blitt enda mer brukervennlig. Artige "skins" finnes også, hvis du har sans for det, du kan til og med lage dine egne!

Versjon 2.0 lar deg nå rippe direkte til wav-format, for å beholde lydkvaliteten. En annen mulighet er å rippe til PerfectClarity, som er en kompresjonsmetode som ikke fjerner informasjon, slik som MP3 og de andre. Du får ikke redusert filstørrelsen i samme grad, men for arkivering av originalmateriale er dette et svært praktisk format.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer