Sonos lanserer tre høyttalernyheter

Arc blir den første med Dolby Atmos, og Play:5 får endelig en oppfølger.

DOLBY ATMOS: Sonos Arc leveres med støtte for teknologi for 3D-lyd. Foto: Sonos
DOLBY ATMOS: Sonos Arc leveres med støtte for teknologi for 3D-lyd. Foto: Sonos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er blant dem som har ventet på at Sonos skal lansere en lydplanke med støtte for Dolby Atmos, er ventetiden omme. Sonos Arc er erstatter Playbar og Playbase, og er selskapets første med 3D-lyd-teknologien.

Designet er også helt nytt med et mer moderne uttrykk.

Sonos Arc

Den nye lydplanken er utstyrt med totalt elleve elementer, hvorav to av dem peker oppover for å levere 3D-lyd, åtte av dem er elliptiske basshøyttalere samt tre diskanthøyttalere.

Ifølge Sonos er Arc noe av det mest teknisk avanserte de har laget av høyttalerløsninger.

Som andre nyere Sonos-produkter, bruker Arc Trueplay for å tilpasse lydplanken til rommet ditt. Enn så lenge ser det fortsatt ut til at Sonos Trueplay kun er støttet på iOS-enheter.

Sonos Arc er for øvrig utstyrt med én HDMI-kontakt, så du er avhengig av en TV med HDMI eARC for å dra nytte av Dolby Atmos-teknologien. I tillegg har den en ethernet-kontakt, men også støtte for WiFi.

Ifølge Sonos leverer Sonos Arc alene tilsvarende et 5.0-system, men kan også utvides med Sonos Sub eller to bakhøyttalere som Sonos One.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer