Test av Sonos PlayBase

Sonos PlayBase gir deg praktisk, men ikke fantastisk lyd til stua

Det er nesten så jeg begynner å grine når jeg hører lyden fra dagens flate TV-er. Det som kanskje fungerer så vidt til Dagsrevyen faller hardt i bakken for filmer som skal opp på skjermen. Da er løsningen er en lydplanke eller kanskje en lydsokkel som Sonos Playbase.

FLATE TV-ER HAR DÅRLIG LYD: Vil du ha det litt moro i TV-kroken, eller bare høre tydelig og klart det som blir sagt, behøver du en ekstra høyttaler.
FLATE TV-ER HAR DÅRLIG LYD: Vil du ha det litt moro i TV-kroken, eller bare høre tydelig og klart det som blir sagt, behøver du en ekstra høyttaler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å kjøpe seg en Sonos-høyttaler eller spiller, uansett type, er i utgangspunktet en god ide. Du får tilgang til en mengde musikk via den brukervennlige appen, og systemet kan når som helst bygges ut slik at du får høyttalere som spiller sammen i hele huset i en multiromløsning. Eller du kan sette opp et hjemmekino-system med fem høyttalere i stua for de virkelig store filmopplevelsene.

Når det er sagt ble vi litt overrasket over at Sonos satser såpass mye på å få en lydsokkel ut på markedet. Er det fortsatt interesse nok der ute?

Plassering i rommet

Høyden til enheten gjør at den passer inn over alt, men ikke på den TV-en jeg har i stua for øyeblikket. Litt tilfeldig, men kanskje ikke helt unikt. Sonos vet likevel hva de gjør og har helt sikkert sjekket at PlayBase passer til godt over 90 prosent av alle TV-ene på markedet.

PlayBase er lekkert laget, og gjør seg absolutt ikke bort selv i pent møblerte hjem. Finishen er flott, og Sonos har gjort en veldig god jobb med sammensetningen.

Det er trangt på innsiden

Nå er heldigvis ikke PlayBase kun en TV-høyttaler. Den kan også benyttes som en trådløs høyttaler i stua og alle andre steder det er praktisk å ha en flat høyttaler du kan stable en masse ting oppå. Helst en TV, selvsagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer