Sony CDU928E-RP

Sony er en av grunnleggerne av CD-formatet, og bør sammen med Philips kjenne mediet godt. Denne brenneren har raskest leseytelse blant de tre EIDE-leserne vi har testet. Den er også den eneste av disse med 8X-lesing.

Publisert

Sony har levert en grei brenner med EIDE-grensesnitt. Den har naturlig nok best leseytelse blant EIDE-brennerne med sin 8X-hastighet. Prisen er heller ikke avskrekkende, siden du ikke trenger noe ekstra for å koble den opp. Alle PCer har jo støtte for EIDE-enheter i dag.

Ulempen med denne brenneren er bruken av caddy. Caddy er et hylster som du må putte CDen inn i før du putter hele caddyen inn i CD-brenneren. Ideelt sett er caddy det beste som kan skje en CD, fordi den beskytter CDen mot ytre påvirkninger og slitasje.

I praksis er ekstra caddyer likevel så dyre at du bruker den som følger med og bytter CD i denne hele tiden. Det kan faktisk slite mer på CDene enn en vanlig skuff eller frontspalte. Sony har hatt en forkjærlighet for caddy i lang tid, men det er ting som tyder på at senere modeller vil komme med en nyutviklet skuff som endelig tilfredsstiller Sonys strenge kvalitetskrav.

Sony støtter "Disc-at-once" og ripper musikk-CDer meget raskt. Den brukte under 10 minutter på vår test-CD.

Som de fleste andre CD-brennere, leveres Sony med WinOnCD 3.5. Det er et fullt brukbart program som har alt du trenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer