Sony CDU948S-RP

Sony er en av grunnleggerne av CD-formatet og bør sammen med Philips kjenne mediet godt. Dette er Sonys 4X-brenner med SCSI-grensesnitt. Med 4X blir det virkelig fart på brenningen, og en stor buffer på 2 MB lar denne enheten brenne fra en stor mengde kilder.

Publisert

Sony har levert en solid brenner i CDU948S. Den store bufferen og SCSI-grensesnittet gjør dette til en stabil og rask brenner. Den har mange likhetspunkter med Sonys EIDE-brenner, men takket være støtte for 4X-brenning, går det dobbelt så fort å brenne CDene dine.

Ulempen med denne brenneren er bruken av caddy. Caddy er et hylster som du må putte CDen inn i før du putter hele caddyen inn i CD-brenneren. Ideelt sett er caddy de beste som kan skje en CD, fordi den beskytter CDen mot ytre påvirkninger og slitasje.

I praksis er ekstra caddyer likevel så dyre at du bruker den som følger med og bytter CD i denne hele tiden. Det kan faktisk slite mer på CDene enn en vanlig skuff eller frontspalte. Sony har hatt en forkjærlighet for caddy i lang tid, men det er ting som tyder på at senere modeller vil komme med en nyutviklet skuff som endelig tilfredsstiller Sonys strenge kvalitetskrav.

Sony støtter "Disc-at-once", men denne modellen bruker faktisk dobbelt så lang tid som EIDE-varianten på å rippe en musikk-CD. Den brukte nesten 19 minutter på vår test-CD.

Som de fleste andre CD-brennere, leveres Sony med WinOnCD 3.5. Det er et fullt brukbart program som har alt du trenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer