Sony CRX120E-RP

Spressa CRX120E er Sonys nye toppmodell. Denne CD-brenneren tar med seg alt som er bra fra CRX100E, og gir deg i tillegg 4X CD-RW. Hvis du nøyer deg med EIDE, gir denne modellen deg alt du trenger.

Publisert

Da Sony lanserte 1604">Spressa CRX100E i oktober i fjor, var den sammen med den identiske 1477">HP CD-Writer 8100i, den eneste brenneren som gjorde alt.

Endelig 4X CD-RW

Med 24X-lesing og 4X-brenning av CD-R, er CRX100E både rask og fleksibel. Ulempen er at CD-RW-ytelsen er litt i tregeste laget. Det er nå rettet på i CRX120E. Nå kan du brenne en full CD-RW-plate på bare 20 minutter. Lesingen av CD-RW går dobbelt så fort med 8X over hele platen (CLV-lesing). Her har Sony fortsatt en jobb å gjøre.

Enda raskere leser

Flere av våre lesere har skrevet inn og påpekt at leseytelsen er uvesentlig på brennere. En CD-ROM-leser er så rimelig at du ikke bør slite ut din nye brenner på lesing. Vi er helt enig i dette, og anbefaler deg en egen leser hvis økonomien og PCen har plass til begge deler.

Likevel er EIDE-brennere i denne klassen beregnet på å gjøre hele jobben alene. Spesielt installasjonen blir veldig enkel hvis du bare bytter ut CD-ROM-leseren med brenneren. Ingen instillinger å ta hensyn til. Det er bare å koble til brenneren i stedenfor leseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer