Sony Cyber-shot DSC-F717

Det kan minne om et videokamera, både i utforming og funksjonalitet. Sonys toppmodell i Cyber-shot-serien er like rart som det er rått.

Sony Cyber-shot DSC-F717

F717 avløser F707, som var blant de første 5-megapiksels kameraene på markedet da det ble lansert i fjor. Kameraet har en meget utradisjonell utforming, og mange av funksjonene er heller ikke dagligdagse på et digitalt stillbildekamera. Målgruppen er først og fremst krevende fotoentusiaster som så langt har sverget til filmbaserte kameraer. Sony hevder at de med dette kameraet har klart ved å kombinere "det beste fra to verdener".

Top of the pops

I likhet med forgjenger F707 er også F717 et 5-megapiksels kamera (Super HAD CCD). Det kan ta bilder i fem forskjellige oppløsninger, maksimalt 2560x1920 punkter, i to JPEG-nivåer + ukomprimert TIFF-format. I tillegg kan det ta videoopptak i MPEG1-format i oppløsninger på inntil 320x240 punkter, med lyd. I høyeste oppløsning og beste JPEG-kvalitet kan du ikke regne med å få plass til mer enn 16-17 bilder på det medfølgende 32 MB minnekortet av typen MemoryStick.

Kameraet er utstyrt med to søkere, en elektronisk erstatter for optisk søker gir ekte speilrefleks-følelse, og en høyoppløselig 1,8" LCD-skjerm på baksiden av meget god kvalitet. Avanserte brukere vil sette pris på histogram-funksjonen som viser eksponering, og som kan vises live i søkerbildet før du knipser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer