Sony Cyber-shot DSC-P200

MINITEST: Etterfølgeren til DSC-P150, som vi testet i fjor høst, har fått større LCD og bedre batterilevetid - og er blitt en ny suksess for Sony. Er det fortjent?

Publisert

DSC-P200 er et 7,2 megapiksels kompaktkamera, og etterfølger fjorårets suksess DSC-P150. Kameraene er nærmest identiske, men DSC-P200 har fått ny og større LCD-skjerm (2" mot 1,8" på DSC-P180). Kameraet bruker i tillegg mindre strøm. Resultatet har blitt ca 15% bedre batterilevetid. Og nettopp batterilevetiden på 370 bilder (CIPA) er det få av konkurrentene som matcher.

Den nye skjermen har god skarphet, og fungerer utmerket både innendørs og utendørs, men i likhet med skjermen på DSC-W7 krever den mer lys enn mange av konkurrentene. I mørke omgivelser måtte vi flere ganger ty til den optiske søkeren.

For detaljer omkring design, optikk og funksjoner, viser vi til testen av DSC-P150.

Hastigheter

Fra du skrur på kameraet til det er klart til bruk, tar det 1,5 sekund. Det er omtrent der kompaktkameraene bør ligge nå. Forsinkelsen fra vi først berørte utløseren til bildet ble tatt, var i snitt 0,5 sekunder på full vidvinkel, og 0,7 sekunder på full tele. Dette er litt raskere enn snittet blant de sammenlignbare kameraene har testet så langt i år. Tiden mellom to bilder med tvungen blits målte vi til 4 sekunder, noe som er litt bak snittet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.