Sony Cyber-shot DSC-W7

Dette kameraet er det mest avanserte av de fem vi har sett på denne gangen. Det er også litt større enn de andre. Hvilke rolle spiller det for bildene?

Publisert

Cyber-shot DSC-W7 har en meget tradisjonell utforming. Vi legger merke til at ringen rundt objektivet stikker litt ut. Det er ikke tilfeldig, for dette er det eneste av de fem kameraene som kan påmonteres forsatser, for eksempel for økt vidvinkel eller kraftigere tele. Det er litt større og tyngre enn de andre (259 gram), men passer fortsatt i kategorien lommekameraer.

På baksiden sitter en stor LCD på 2,5 tommer. Den gjør jobben sin bra, men vi hadde satt pris på litt raskere oppfriskning av bildet. I tillegg er signalforsterkeren svak, og det merker du godt når det er lite lys der du skal fotografere, ved at søkerbildet fort blir mørkt. Da må du ty til den optiske søkeren for å være sikker på å få det utsnittet du hadde tenkt.

Kjøp riktig minne

Kameraet har en 7,2 megapiksels bildebrikke, samt et 3x zoomobjektiv merket Cals Zeiss. I tillegg kan du ta opp video i full VGA-oppløsning med lyd og uten hakking, men det krever at du har et minnekort som er raskt nok, og da skal du se etter kort av typen MemoryStick Pro. I praksis betyr det at det medfølgende MemoryStick-kortet på 32 MB ikke er raskt nok til å få fullgode videoopptak. Formatet er MPEG1, noe som betyr at klippene kan avspilles på de aller fleste PCer uten behov for ekstra programvare og kodeker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer