Sony Cybershot DSC-P92

Dette er outsideren i denne testen, og skiller seg fra de andre på flere områder. Det er større, men det er fortsatt et kamera som glir lett ned i lommen.

Publisert

Cybershot-serien har hatt mange medlemmer de siste årene, de fleste har hatt en karakteristisk avlang form. DSC-P92 er det eneste 5 megapiksels kameraet i denne testen, og et av de aller rimeligste på markedet med denne oppløsningen, i hvert fall med optisk zoom og video med lyd. 3X zoom-objektivet har en brennvidde som tilsvarer 39 - 117 mm F/2,8 - F/5,6 på et 35 mm filmbasert kamera. Ganske begrenset vidvinkel, altså. Det følger med et 16 MB MemoryStick minnekort (pro).

Konstruksjon

Som vi antydet innledningsvis er dette snakk om et noe større kamera. Det måler 11,5 x 5,8 x 3,5 cm, så det er uansett slett ikke snakk om noen rugg . Vekta er den høyeste i testen, 259 gram klart til bruk, til tross for at Sony har benyttet et hus av plast istedenfor metall denne gangen.

Kameaet er såpass stort at 1,5" skjermen på baksiden virker puslete. Skarpheten og fargegjengivelsen er derimot upåklagelig, men Sony har etter vår mening brukt altfor små tegn på skjermen. Dette er derfor ikke noe kamera for deg som ser dårlig!

I dunkel belysning blir LCDen raskt for mørk, faktisk kom den dårligst ut av samtlige kameraer i testen på dette området. Her skulle det vært en kraftigere signalforsterker! Løsningen blir naturligvis å bruke den optiske søkeren i de tilfellene det skulle være nødvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer