Sony CyberShot DSC-T30

TEST: Syv megapiksler og tre tommer stor skjerm pakket inn i et lite og snasent aluminiumsskall - ikke rart det lille kameraet fra Sony fanger mye oppmerksomhet.

Publisert
Sist oppdatert

CyberShot DSC-T30 er det nye skuddet på Sonys T-stamme; en serie som tidligere har hatt medlemmene T5, T7 og T9. I likhet med sine brødre er kameraet designet slik at det slås av og på ved at dekselet i front skyves opp eller ned, og med den store skjermen på baksiden burde de fleste som er opptatt av det ytre bli tilfredsstilt.

Objektivet er av typen Carl Zeiss. Det har en optisk zoom-faktor på 3, med fokallengde tilsvarende 38-114mm - med andre ord litt dårlig vidvinkel, selv om det slett ikke er uvanlig på denne typen kamera. Objektivet er ikke så veldig lyssterkt, med f/3.5 som høyeste blender på vidvinkel, men på tele er det imidlertid ikke så dårlig stelt, og her er f/4.3 største blender; bedre enn de fleste andre lommekameraer. For å kompensere for lyssvak optikk, støtter kameraet ISO-verdier helt opp til 1.000 og har dessuten en bildestabilisator (Steady Shot) som gjør det litt lettere å leve med lange lukkertider. Objektivet er plassert helt øverst til høyre sett forfra, og med det kommer de vanlige utfordringene med en pekefinger som ikke bør komme med på bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer