Sony DDU220E-10

Sony har justert sin bestselger DDU220E-20. Den nye versjonen retter opp de problemene Sony hadde med CD-plater i den forrige versjonen. Her har Sony virkelig vist at de kan ta et godt produkt og gjøre det enda bedre.

Publisert

Sony var den aller først produsenten som leverete en 5X DVD-ROM-leser. 2000">Sony DDU220E-20 var leveringsklar allerede i august i fjor.

Identisk DVD-ytelse

Med 5X-lesing startet Sony for alvor det samme kappløpet som vi har sett blant CD-ROM-leserne. Samtidig ble CAV-lesing introdusert. CAV er en forkortelse for Constant Angular Velocity, og betyr at DVD-ROM-leseren spinner med samme hastighet over hele platen. Resultatet er at toppfarten nås helt på slutten av platen. Ved starten leser den med ordinære 2X - akkurat som forrige generasjon. Sony DDU220E-20 og den nye DDU220E-10 har nesten identisk DVD-ROM-ytelse.

Kraftig forbedret CD-ROM-ytelse

Da vi testet Sony DDU220E-20, påpekte vi en rekke feil og mangler ved CD-lesingen. Den leste CD-R-plater med 4X på starten og 10X på slutten. For vanlige CD-plater skulle ytelsen være fra 10X til 24X. Dessverre skulle det ikke mye slitasje til før også vanlige CD-plater falt ned til CD-R-hastighet.

Sony har virkelig lyttet til kritikken fra DinSide og andre testere. Nå leser DDU220E-10 CD-R-plater på full fart. Ikke nok med det: Sony har økt CD-hastigheten til hele 32X. Nå puster de Pioneer i nakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer