Sony DRU-500AX

Formatforvirringen hos DVD-brennere har Sony valgt å løse på en svært enkel måte: En brenner som støtter begge standarder. Det høres brukervennlig ut, men hva må vi betale i form av økt pris og lavere ytelse? Vi har testet

Sony DRU-500AX
Publisert

Kombibrennere, som både støtter den etablerte DVD-R/RW og utfordreren DVD+RW/R, har vi ventet på lenge. Både Sony og Nec annonserte modeller for mange måneder siden. Sony lanserte like godt to modeller, og har faktisk vært ute på markedet en stund, men i svært varierende mengder. Gråmarkedet har vært mest aktivt, mange av de store distributørene venter enda på leveranser. I løpet av mai skal begge modellene være alment tilgjengelige, påstås det.

Nec skiftet like godt modellbetegnelse underveis, og vil levere sin kombinbrenner i løpet av mai, er det siste vi har hørt.

Vi var derfor glade da vi fikk andledning til å teste den nyeste av Sonys to kombibrennere, DRU-500AX, som brenner DVD+R med full 4x hastighet.

Den tidligere modellen 500A, som nøyde seg med 2.4x på DVD+R kan forøvrig oppdateres med ny firmware. Mer informasjon finner du her.

I pakken

Brenneren har en front med gjennomsiktig plast på selve skuffen, som skaper en skyggevirkning på de tre logoene som er preget på innsiden: DVD-R, CD-ROM og DVD+RW.Vi testet retailversjonen, som inneholder en DVD+RW plate, samt en CD med programvare. Det følger også med kabel og festeskruer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer