Sony DRU-530A

Sony har også en 8X DVD-brenner som støtter begge formater. Vi har testet om den kan hevde seg i den skarpe konkurransen i toppen.

Publisert
Sist oppdatert

Sony var først ute med å levere DVD-brennere som støtter begge formater, med DRU-500A. Vi testet etterfølgeren med tilleggsbetegnelsen AX, som støtter 4x brenning. Denne testen kan du lese her hvis du er historisk interessert. For det som gjelder nå er 8x-brenneren fra Sony, som har fått betegnelsen DRU-530A.

De tidligere brennerne fra Sony var raske på håndtering av overskrivbare plater, men tregere på brenning av engangsplater, sammenlignet med konkurrentene på den tiden de ble lansert.

I dag er konkurransen minst like hard mellom nyeste generasjon brennere, med Plextor og BenQ i teten. Har Sony noe å stille opp med denne gangen?

Tradisjonen fortsetter

Det viste seg at ytelsen på de forskjellige formatene var tilsvarende som i konkurransen med 4x brennerne. Sony er fremdeles sterk på overskriving av DVD+RW, men ikke like imponerende på ren brenning. I hvert fall ikke på DVD+R

Vi sjekket brenning av 2 GB på DVD-R og dette ble gjort unna på 7:20. Det er en bra tid, men her er det svært tett mellom deltakerene. De fleste ligger mellom 7:06 og 7:32, med en klynge rundt nettopp 7:20.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer