Sony DRU-710A

Også Sony er klare med sin 16x brenner, med støtte for Dual Layer. Men den er blant de mer kresne når det gjelder plater og hastighet.

Publisert
Sist oppdatert

DRU-710A er den syvende generasjonen DVD-brenner fra Sony, og støtter både 16x DVD+R brenning og Dual Layer. Den er også den korteste DVD-brenneren vi har testet hittil, ca 3 cm kortere enn BenQ, noe som er en fordel i kompakte PCer som Shuttle osv.

En annen stilig detalj er at det følger med to frontpaneler! Standardvarianten er mest forseggjort, med lys bakgrunn og et gjennomsiktig, blålig panel over selve skuffen.

Den alternative fronten er klassisk enkel i sort, og passer perfekt i rene, sorte PC-kabinetter uten dilldall.

Det er litt småplundrete å skifte panelet, men med en passe kombinasjon av fingerferdighet, tolmodighet og en liten skrutrekker går det greit. Når fronten er montert sitter den til gjengjeld godt.

Installasjon

Det var ingen problemer med installasjonen, og alt fungerte uten inngrep i Windows-oppsettet.

Programvaren som leveres med kommer fra Nero, og inneholder en solid bunt som dekker hele spekteret: Nero 6 Express, NeroVision Express, InCD 4, Nero BackItUp, Nero Showtime, Nero Cover Designer, Nero Toolkit, Nero SoundTrax, og Nero WaveEditor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer