Sony HD1

Vi har testet Sonys nye harddiskbaserte musikkspiller. Den er blant de fineste du får kjøpt, det er det ingen tvil om, men er den å anbefale?

Publisert
Sist oppdatert

Sony har vært sene med å kaste seg over bølgen av harddiskbaserte musikkspillere, men nå er endelig deres nye Walkman (også kjent som HD1) tilgjengelig. Og det første vi legger merke til når vi åpner innpakningen er at denne spilleren er blant de minste og lekreste vi har sett. Hvert millimeter av spilleren oser Sony-kvalitet og føles solid. Den er slank og lett (kun 110 gram) og har en gjennomført design.

Spilleren er laget av børstet stål, og en del av fronten er dekket av sort plast. Displayet er plassert på denne delen, ved siden av et lite navigasjonshjul. Øverst på spilleren finner vi en knapp som aktiverer menyen, en knapp som bytter spillemodus, samt volumknapper. Det er stort sett disse knappene vi kommer til å bruke for å betjene herligheten, og det byr ikke på spesielt store problemer å finne frem og justere innstillinger.

Begrensninger

Men i det vi skal få spilleren til å fungere, møter vi flere hindringer. For det første, HD1 må sitte i en dokkestasjon og være koblet til strømmen før du kan begynne å overføre musikk. Det er ingen krise i utgangspunktet, men hvis du har tenkt å bruke spilleren på flere maskiner, må du dra med deg dokkestasjonen også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer