Sony HD3

Sony fikser på sin harddiskbaserte musikkspiller, og den nyeste versjonen er en betydelig forbedring. Klarer Sony å gjøre innhogg på dette vanskelige markedet?

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så lenge siden Sony for første gang prøvde seg på harddiskbaserte musikkspillere med sin HD1 (les vår test). Et lekkert produkt var det, men med en del hindringer – du måtte konvertere MP3-filene dine til ATRAC-format, koble spilleren til en upraktisk dokkestasjon, og ikke minst betale mye penger for den. Sony har imidlertid hørt på kritikken, og oppfølgeren løser alle disse problemene.

Nok en gang beviser Sony at de kan designe stilige elektronikkprodukter, da HD3 er en svært pen, slank og lekker enhet. Den veier bare 127 gram (riktignok litt mer enn den forrige utgaven, som veide 110 gram), og er liten nok til å passe i enhver lomme.

Utseendet er noe forandret i forhold til den første utgaven, da navigeringshjulet er større og følgelig lettere å betjene. Du får for øvrig spilleren i et fint utvalg av farger.

Stil i fokus

Mesteparten av enheten er i kjølig, børstet stål, som gir HD3 et eksklusivt preg. Fronten er laget i plast, og der finner vi navigeringshjulet og displayet. På den gummibelagte oversiden finner vi meny- og modusknappene samt volumkontroll, og ved siden av disse setter vi inn hodetelefonene. På undersiden er en tilkoblingsport plassert, sammen med hold-knappen og en egen knapp som skrur batteriet av og på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer