Sony i strupen på Canon og Nikon

FØRSTEINNTRYKK: Vi har vært til stede under lanseringen av Sonys nye speilreflekskamera. Se bilder tatt med kameraet!

Publisert
Sist oppdatert

(Baveno, Italia/DinSide) Allerede på PMA-messen tidligere i år kunne Sony avsløre at det var ikke bare ett, men to nye Alpha-kameraer på vei. Vi var til stede i Las Vegas og dekket dette i en egen artikkel, men det var imidlertid lite Sonys representanter kunne si om kameraene, annet enn at det var snakk om én semiproff- og en proffmodell. "I know as much as you do", var svaret vi fikk da vi prøvde å fiske litt.

I går formiddag slapp Sony lufta delvis ut av ballogen - det første kameraet heter A700 og er myntet på de semiproffe. Med andre ord går Sony rett i strupen på både Canon og Nikon, som har lansert henholdsvis EOS 40D og D300 for kort tid siden.

Fortsatt er ingenting avslørt når det gjelder det neste kameraet i serien, men etter prototypemodellene vi har sett, kan det se ut til at Sony er på vei med et fullformatskamera i 2008, i hvert fall med tanke på det store prismet på toppen av denne prototypen.

>> Les også: Bilder tatt med Sony Alpha A700

I mens har de virkelig meldt seg på i krigen om den mellomste bukkene bruse - de mer avanserte brukerene som har behov for kamerahus som tåler litt vær og vind, høy seriefotoytelse og mer avansert funksjonalitet enn det de billigste speilreflekskameraene kan gi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer