Sony IP7

Når Sony ikke lenger klarte å lage DV-kameraene noe mindre, utviklet de like gjerne et nytt, enda mer kompakt format. Resultatet ble verdens minste videokamera, som også har noen ganske revolusjonerende funksjoner.

Publisert

Det nye formatet til Sony heter MicroMV, og det finnes foreløpig to kameraer som benytter seg av dette: IP5 og IP7. Kameraene er like i utformingen, men IP7 har noen spesielle egenskaper som skiller det fra de fleste andre. Det var naturligvis dette kameraet vi ville teste!

Utrolig kompakt

Ikke overraskende, det første du legger merke til når du tar kameraet ut av esken, er hvor vanvittig lite det er. Vi var i alle fall veldig forsiktige til å begynne med, for kameraet var ikke bare lite, det virket også ganske delikat. Vi var definitivt ikke vant til å håndtere slike kameraer, men det viste seg fort at det lille vidunderet faktisk var temmelig robust. Du behøver med andre ord ikke å behandle kameraet med større forsiktighet enn du ville behandlet mer konvensjonelle modeller.

Vi gikk mye rundt med kameraet i jakkelommen, og kan ikke si at det var nevneverdig plagsomt. Det er med andre ord fullt mulig å ha med seg IP7 rundt uten å måtte holde det i hånda eller hengende rundt halsen. Vi klarte til og med å få plass til kameraet i bukselommen – spesielt komfortabelt var det ikke, men det går an.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer