Sony lanserer nye digitalkameraer

NYHET: Sony oppdaterer kameraparken, og bekrefter nå også Cyber-Shot DSC-W7, med 7,2 megapiksels bildebrikke.

Publisert
Sist oppdatert

I denne omgang er det et helt ukjent, og et litt kjent kamera som er blitt presentert.

Cyber-Shot DSC-W5 og W7

Nyheten om DSC-W5 lekket nemlig til nettet for en tid tilbake, og er nå endelig offisielt bekreftet av Sony Norge. Denne modellen erstatter fjorårets supersuksess DSC-W1, som fikk en femmer på terningen i vår test.

OPPDATERT 9.3.2005: Sony Norge bekrefter at W7, toppmodellen i W-serien, vil være på plass i butikkene samtidig med W5.

DSC-W5 har som forgjengeren en bildebrikke på 5,1 megapiksler, mens storebror W7 har fått en 7,2 megapiksels bildebrikke. For øvrig har begge fått 2,5" LCD, aliminiumshus og 3x optisk zoom. Det kan derimot se ut som om LCDen er forbedret, det heter i hvert fall at kontrasten er forbedret, og betraktningsvinkelen er utvidet med 25% i forhold til forgjengeren. Batterilevetiden ser dessuten ut til å være meget lovende, hele 420 bilder regner Sony som sannsynlig antall skudd mellom to ladinger (380 på W7). Kameraeneleveres med oppladbare batterier, men kan også bruke 2 stk vanlige AA-batterier.

Begge har 32 MB innebygd minne, som kan utvides ved hjelp av minnekort av typen Memory Stick eller Memory Stick PRO. Bruker du sistnevnte, kan du dessuten gjøre videoopptak i høy kvalitet (640x480 piksler, 30 bilder pr sek).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer