Sony lanserer robot-fotograf

Nå kan du selv være med på blinkskuddene.

Sony lanserer robot-fotograf
Publisert
Sist oppdatert

"Smil til fotografen"-bilder reflekterer sjelden hvordan stemningen egentlig var under festen.

Dette, og det faktum at det ikke koster noe å knipse bilder i vilden sky, er utgangspunktet for Sonys nye oppfinnelse.

IPT-DS1 Party-shot er nemlig en helt spesiell dokkingstasjon for de to nye kameraene Cyber-shot TX1 og WX1, og kan egentlig mer sammenlignes med en robot enn en tradisjonell dokk.

Tar bilder automatisk

Du setter ganske enkelt kameraet i dokken, og så sørger kameraet for resten; panorering, tilting, fokusering, zoom og viktigst av alt - fotografering.

Ved hjelp av teknikker for å gjenkjenne ansikter og smil, skal kameraet nå være i stand til å fange de rette øyeblikkene, og knipse bilder - helt av seg selv - og med deg inkludert i bildeflaten.

To nye

De to nye kompatible kameraene er lommemodeller med 10,2 megapiksels bildebrikke og optisk bildestabilisator. Begge kan filme i HD-oppløsning i tillegg til å ta bilder. WX1 har dessuten imponerende 24 mm vidvinkel, og et lyssterkt 5x zoomobjektiv (maks F2,4). Begge kameraene kommer i flere forskjellige farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer