Sony lanserer to nye Cyber-shot

Fargeglade kameraer, ett med lagringskapasitet utenom det vanlige.

Publisert
Sist oppdatert
Hele 40 000 bilder skal du få plass til på det 4 GB store internminnet. Det burde holde en stund for de fleste av oss.


Det er designserien, "T-serien" som nå får to nye medlemmer, Cyber-shot DSC-T77 og T700, begge med egenskaper som skiller dem fra hurven i dette uoversiktlige markedet.

Førstnevnte skal i følge Sony være verdens tynneste kamera med 4x optisk zoom, med sine 15 mm på det tykkeste.

Kameraet har en 3-tommers berøringsskjerm, og via denne kontrollerer du alle funksjonene. Disse omfatter det meste av hva du forventer å finne på et nytt kompaktkamera, inkludert bildestabilisering, smile- og ansiktsgjenkjenning, for ikke å glemme barnegjenkjenning, eller voksengjenkjenning dersom du skulle foretrekke at det skal være de voksne ansiktene kameraet stiller fokus etter.

Sony Cyber-shot T77
Sony Cyber-shot T77 Vis mer


Og glemte vi å nevne anti-blunke-funksjonen? Kameraet tar to bilder i rask rekkefølge i portrettmodus, og forkaster straks det bildet der den avfotograferede eventuelt har lukket øynene.

DSC-T77 fås i fargene svart, sølv, rosa, grønt og brunt.

Hele fotoalbumet i kameraet

Det andre kameraet er like tynt og har samme zoom, men har i tillegg en fet lagringsgrense. Hele 40 000 bilder skal du få plass til på det 4 GB store internminnet, i følge Sony. Det er riktig nok i laveste oppløsning, men 4 GB burde uansett holde en stund for de fleste av oss. Bildene lagres i mapper og indekseres slik at du enkelt skal kunne finne tilbake til dem.

Sony Cyber-shot T700. I tillegg til disse to fargene fås den også i sort, sølv og mørkere rosa.
Sony Cyber-shot T700. I tillegg til disse to fargene fås den også i sort, sølv og mørkere rosa. Vis mer


I albummodus organiseres bildene dine i mapper for babyer, barn, voksne eller til og med smilende fjes, i følge Sony. Det skal også være en enkel sak å velge bilder og laste disse opp til din egen fotoblogg eller andre fildelingssider.

Kameraet støtter for øvrig anti-blunking og de andre funksjonene som er å finne på T77.

På baksiden er det ingen knapper, kun en 3.5-tommers skjerm, og alle funksjoner styres ved hjelp av berøring med pekefingeren.

Begge kameraene har for øvrig 10 megapiksels bildebrikke, og veiledende pris er henholdsvis 2.490 kroner for T77 og 2990 kroner for T700.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer