Sony lanserer to nye Cyber-shot

Fargeglade kameraer, ett med lagringskapasitet utenom det vanlige.

Publisert
Sist oppdatert

Det er designserien, "T-serien" som nå får to nye medlemmer, Cyber-shot DSC-T77 og T700, begge med egenskaper som skiller dem fra hurven i dette uoversiktlige markedet.

Førstnevnte skal i følge Sony være verdens tynneste kamera med 4x optisk zoom, med sine 15 mm på det tykkeste.

Kameraet har en 3-tommers berøringsskjerm, og via denne kontrollerer du alle funksjonene. Disse omfatter det meste av hva du forventer å finne på et nytt kompaktkamera, inkludert bildestabilisering, smile- og ansiktsgjenkjenning, for ikke å glemme barnegjenkjenning, eller voksengjenkjenning dersom du skulle foretrekke at det skal være de voksne ansiktene kameraet stiller fokus etter.

Og glemte vi å nevne anti-blunke-funksjonen? Kameraet tar to bilder i rask rekkefølge i portrettmodus, og forkaster straks det bildet der den avfotograferede eventuelt har lukket øynene.

DSC-T77 fås i fargene svart, sølv, rosa, grønt og brunt.

Hele fotoalbumet i kameraet

Det andre kameraet er like tynt og har samme zoom, men har i tillegg en fet lagringsgrense. Hele 40 000 bilder skal du få plass til på det 4 GB store internminnet, i følge Sony. Det er riktig nok i laveste oppløsning, men 4 GB burde uansett holde en stund for de fleste av oss. Bildene lagres i mapper og indekseres slik at du enkelt skal kunne finne tilbake til dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer