Sony med 4X CD-RW

På CeBIT-messen i Hannover lanserer Sony sin nye CD-brenner CRX120E. Sony tar nå igjen Yamaha som har hatt 4X CD-RW i flere måneder allerede. I tillegg har Sony en rekke andre modeller på trappene.

Publisert

Sony CRX120E er en intern CD-brenner med EIDE-grensesnitt. Den er nesten identisk med CRX100E som vi 1604">allerede har testet. Forskjellen er dobbel hastighet på CD-RW. Den skriver fortsatt CD-R-plater med 4X og leser alle CDer med 10 til 24X.

Effektiv pakkeskriving

Den medfølgende pakkedriveren PacketCD fra CeQuadrat lar deg bruke en CD-RW-plate som en diskett. Dette er ikke noe nytt siden alle brennere har dette, men med 4X CD-RW blir den rask nok til å fungere effektivt. Sony leverer med en CD-RW-plate som er ferdigformatert for PacketCD.

USB-brenneren kommer også

Som vi har 2269">skrevet tidligere, viser Sony også sin nye CRX100E/X-brenner som har USB. Denne brenneren er en vanlig CRX100E plassert i en ekstern boks med USB-grensesnitt.

USB-brenneren leveres med programvare for både PC og Mac. PC-programvaren er som vanlig CeQuadrat WinOnCD. I tillegg får du også Spressa Backup for å bruke brenneren til sikkerhetskopiering. Spressa Backup er en versjon av Seagate Backup Exec, som er laget spesielt for Sony. Mac-brukerne kan benytte Describe CD-brenner-program og Retrospect Express backup-program.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer