Sony med nye kameraer

CES 2010: Oppgraderer sortimentet både med kompakt- og videokameraer.

HX5
HX5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CES-messen er i gang i Las Vegas, og vi er bare en drøy måned fra den årlige PMA-fotomessen. Tradisjonen tro kommer det derfor også nylanseringer fra de fleste kameraprodusentene.

I går fikk vi en god håndfull nyheter fra Canon, og i dag er det pressemeldinger fra Sony som tikker inn i innboksen vår (ja, til og med to av hver).

Det er tydelig at det er HD-filming som står i høysetet om dagen, og Sony trakk også det lengste trådet da vi testet 5 lommekameraer med HD-filming rett før jul.

Her er Sonys nyheter:

Bloggie

Sony kaster seg også på bølgen med tanke på små kameraer som i utgangspunktet er dedikert til video. Fra før av har vi testet både The Flip Ultra HD, Creative Vado HD og Samsung HMX-U10 i dette segmentet.

Bloggie kan filme i 1080p-oppløsning (30fps), og har i tillegg et objektiv som kan roteres 270 grader slik at du også kan filme deg selv eller "skyte fra hofta" om du vil filme barna som leker. I tillegg kan kameraet ta stillbilder på 5 megapiksler.

Sony har vektlagt brukervennlighet, og programvare for opplasting til blant annet YouTube og Picasa er inkludert på kameraet, slik at du bare kan plugge det inn i hvilken som helst PC og laste opp. I løpet av våren kommer også integrasjon med Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer