Sony MV-700HR

Spilleren har innebygd 7" bredskjerm, og kommer med komplett bilmonteringssett. Hvordan duger den mot NextBase og de andre?

Publisert
Sist oppdatert

Det blir vanligere og vanligere å se biler med integrerte DVD-løsninger i hodestøttene. Løsningene er imidlertid ofte dyre - spesielt dersom utstyret skal ettermonteres. En god og rimelig løsning kan derfor være å benytte en portabel DVD-spiller i stedet. Disse fås for et par tusenlapper og oppover, og kan ofte tilkobles strømuttaket i kupeen, og kan også leveres med festeanordninger for hodestøttene. Av de mest populære merkene er NextBase, du kan lese våre tester av to aktuelle spillere her og her.

Oppsiktsvekkende design

Sony MV-700HR skiller seg imidlertid kraftig fra NextBase-spillerne på flere områder, og fremstår egentlig som ganske oppsiktsvekkende når det gjelder design - nesten som en speilvendt bærbar PC. Den veier 1,2 kg, og sammenklappet måler den 22 x 4,4 x 15,2 cm.

Fronten er imidlertid "helt normal", skjermen dekker en flate på 7 tommer, og små stereohøyttalere sitter til venstre og høyre for den. Selve spilleren er todelt, og de to delene er hengslet sammen toppen. Utslått kan derfor spilleren stå helt støtt på et bord.

I sammenklappet tilstand vender skjermen fortsatt utover, og dermed kan den ligge i fanget eller henge på hodestøtten i bilen (praktisk festeanordninger medfølger, der spilleren hektes på ved et klikk). Materialvalget er hardplast, og spilleren fås i både sølv og sort farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.