Sony NWZ-A820

Den nye Walkman-serien imponerer nok en gang med glimrende lyd og lekker design.

Publisert
Sist oppdatert

Walkman-spillerne fra Sony lever i beste velgående, men kassetter og CD-plater tilhører naturligvis fortiden. Nå er det snakk om små, flashminnebaserte lommespillere, som fokuserer like mye på bilde og video som på musikk.

DinSide Data har testet flere modeller i A- og S-serien tidligere, og har stort sett gitt meget gode terningkast. Aller best har modellen NWZ-S610 gjort det, som er en av svært få spillere som har fått terningkast 6 hos oss.

Tynn og lekker

A-serien fokuserer mer på design, der S-serien har fokus på funksjoner. Innpakningen er i metall og glass, og som på forgjengeren er også A820-serien syltynn - kun 8 mm. Flatemålet er derimot litt større, vi målte den til 9,4 x 5 cm, og vekta stopper på 57 gram.

Uansett hvilken spiller du velger fra Sony nå, kan du være trygg på at alle gamle lyter knyttet til kopisikring og proprietær, elendig programvare, tilhører fortiden. Nye Walkman-spillere støtter ikke en gang Sonys eget lydformat, ATRAC, og det sier sitt. Her må du begrense deg til WMA, AAC (inkludert ukryptert musikk kjøpt fra iTunes Store) og MP3, men skulle du være så uheldig å ha en svær samling av ATRAC-musikk, får du heldigvis med et lite konverteringsprogram på kjøpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer