Sony NWZ-S610

TEST: DinSide Data deler svært sjelden ut seksere. Her er unntaket.

Publisert
Sist oppdatert

S610 er så bra at vi nesten har glemt alle gamle synder allerede.

De av dere som husker testen av Sony NW-A805 i fjor vil huske vår begeistring for spilleren. Det meste stemte, med to alvorlige unntak: fryktelig programvare for organisering og treg overføring av filer. Uavhengige testmagasiner verden over har i årevis slaktet Sonys proprietære SonicStage-programvare, uten at det har sett ut til å hjelpe.

Si din mening nederst i saken

Sony, som ikke akkurat er kjent for å tråkke i andres spor, har også sverget til sitt proprietære lydformat ATRAC. Formatet er lukket og kryptert, og ingen andre enn Sonys egne spillere - og forhatte SonicStage-programvare kan spille av musikkfilene. Samtidig har Sony pøst ut store summer for å bygge opp sin egen musikkhandelsløsning Connect, som langt fra har blitt den suksessen selskapet hadde håpet på.

Tok til fornuft

Det skulle imidlertid gå flere år før Sony omsider innså det verden hadde forsøkt å fortelle dem hele veien, at sporet de tråkket gikk både i feil retning og ville til slutt ende i avgrunnen. Publikum hadde nesten gitt opp da nyheten om helomvendingen kom tidligere i høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer