Sony oppgraderer sine kameraer

De tre nye Cybershot-modellene skal nå gjøre det enda enklere å ta perfekte bilder, i følge Sony.

Sony oppgraderer sine kameraer
Publisert
Sist oppdatert

De svært så stilige Cybershot-kameraene får nå enda bedre bildekvalitet og funksjonalitet. Samtlige tre modeller som Sony nå lanserer (DSC-P32, DSC-P52 og DSC-P72) har tre megapiksler bildeoppløsning og forbedret brukervennlighet.

Alle tre kameraene har støtte for Memory Stick Pro-minnekort, som gir lagringskapasitet på opptil 1 GB.

Bedre kvalitet

Sony har satset tungt på bildekvalitet med denne oppgraderingen, og i tillegg til den høye oppløsningen er det også tatt med flere nye funksjoner som forbedrer fargegjengivelsen. Den nye Smart Zoom-funksjonen skal gjøre det mulig å zoome inn på motivene uten å tape bildekvalitet, og zoom-ratioen blir automatisk justert ut fra bildets oppløsning. Zoom-ratioen er for øvrig det som skiller de tre kameraene fra hverandre - toppmodellen P72 klarer 9.6x zoom, mens den rimeligste utgaven, P32, klarer 3.2x.

Kameraene har også fått flere bruksmodi. Snow-funksjonen sørger for at hvite farger virkelig ser hvite ut, mens Beach-innstillingen bevarer realistiske blåfarger.

Sony oppgraderer sine kameraer


Blitzen har også gjennomgått forbedringer, og kameraene tilpasser seg lysforholdene mye bedre enn før. Via et varslesystem sørger kameraet for riktig eksponering til enhver tid. Dessuten har de nye modellene flere nye funksjoner som justerer fargebalansen ut fra lysforholdene.

Det er selvsagt også mulig å ta opp filmklipp, og har du et 1 GB-minnekort i kameraet kan du ta opp hele 22 minutter med film.

Den generelle brukervennligheten har også blitt forbedret, oppstartstiden er redusert til 1-2 sekunder, og betjeningen skal være mye enklere.

Alle de tre variantene av Cybershot kommer på markedet i mars/april 2003, og prisene skal ligge på noe over 3.000 kroner for P32-modellen og rundt 4.500 kroner for P72-modellen. Disse prisene er imidlertid ikke endelige, og vil mest sannsynlig endre seg noe.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer