PlayStation 5

Sony-sjef hevder PS5-lageret er tomt

Enda mer dårlig nytt for den som ikke har fått tak i den nye konsollen.

RIVES VEKK: Sonys nye spillkonsoll har blitt revet vekk fra butikkene verden over. Foto: Pål Joakim Pollen
RIVES VEKK: Sonys nye spillkonsoll har blitt revet vekk fra butikkene verden over. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PlayStation 5 er endelig i salg, men har du ikke fått tak i en allerede, kan du trolig se langt etter den nye Sony-konsollen. Den er utsolgt over alt.

Som vi tidligere har skrevet må selv de som forhåndsbestilte så tidlig som i april i år belage seg på å vente til våren før de får tak i et eksemplar.

Dette har ført til at folk selger sine PS5-konsoller til blodpriser på Finn.

Pandemi-problemer

I et intervju med det russiske nyhetsnettstedet Tass sier Sony-sjef Jim Ryan nå at «alt er solgt».

- Absolutt alt er solgt. Jeg har brukt mye tid det siste året på å sørge for at vi kan generere nok etterspørsel etter produktet. Og nå bruker jeg mer tid på å prøve å øke beholdningen for å møte den etterspørselen, sier han.

Ifølge Sony-sjefen har coronapandemien gjort det spesielt vanskelig på produksjonssiden, da Sony-ansatte ikke har fått kommet inn i fabrikker på grunn av nedstenging i Asia.

Bare å smøre seg med tålmodighet

Når Sony forventer å ha fylt opp lagrene igjen, sier de ingenting om.

Det kan virke som om butikker i noen land vil få inn enheter i forbindelse med Black Friday-salget, men det vil kun være et svært begrenset opplag.

- Det er dessverre for tidlig for oss å bekrefte antall og dato på nåværende tidspunkt. Men vi gleder oss absolutt til å kunne tilby PlayStation 5 igjen, da vi vet at interessen er enorm, sier Nils Martin Øyo, gamingansvarlig i Elkjøp Norge til Dinside.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer