Sony snakker om PlayStations fremtid

Ingen offisielle avsløringer, men Sony Europe-sjefen snakket nylig litt om hvilke planer selskapet har for sine maskiner. Det høres spennende ut, og vi gleder oss!

Publisert
Sist oppdatert

Neste generasjon konsoller nærmer seg, nye håndholdte enheter er på vei og rykter dukker opp og dementeres daglig. Det er en spennende tid for spillbransjen, etter en lengre periode med fokus på spill er tiden snart inne for å leke med nye spillmaskiner.

Det er klart at utviklerne sjeldent avslører noe om sine kommende maskiner før de offisielle lanseringene, men et nylig intervju med David Reeves, sjefen for Sony Europe, forteller oss en del om deres visjoner.

Blant annet ser det ut til at Sony planlegger å slippe flere versjoner av PlayStation 3 (som fremdeles ikke er blitt offisielt annonsert), for å appelere til diverse kundegrupper. En mulighet er å lansere en enklere versjon av maskinen, som kun skal brukes til spill og eventuelt filmer, og samtidig slippe en fullversjon med harddisk og alle andre multimedieorienterte tillegg. Sony gjør tross alt allerede noe lignende med PS2 og stuemaskinen PSX, men i neste omgang blir begge versjonene muligens lansert samtidig.

Videre ser det ut til at en redesignet versjon av gode, gamle PlayStation 2 er på trappene. Akkurat som den originale PS-maskinen ble etter hvert forandret til PSOne, vil mest sannynlig PS2 bli relansert i en stiligere utgave, men med identiske spesifikasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer