Sony snakker om PlayStations fremtid

Ingen offisielle avsløringer, men Sony Europe-sjefen snakket nylig litt om hvilke planer selskapet har for sine maskiner. Det høres spennende ut, og vi gleder oss!

Publisert
Sist oppdatert

Neste generasjon konsoller nærmer seg, nye håndholdte enheter er på vei og rykter dukker opp og dementeres daglig. Det er en spennende tid for spillbransjen, etter en lengre periode med fokus på spill er tiden snart inne for å leke med nye spillmaskiner.

Det er klart at utviklerne sjeldent avslører noe om sine kommende maskiner før de offisielle lanseringene, men et nylig intervju med David Reeves, sjefen for Sony Europe, forteller oss en del om deres visjoner.

Blant annet ser det ut til at Sony planlegger å slippe flere versjoner av PlayStation 3 (som fremdeles ikke er blitt offisielt annonsert), for å appelere til diverse kundegrupper. En mulighet er å lansere en enklere versjon av maskinen, som kun skal brukes til spill og eventuelt filmer, og samtidig slippe en fullversjon med harddisk og alle andre multimedieorienterte tillegg. Sony gjør tross alt allerede noe lignende med PS2 og stuemaskinen PSX, men i neste omgang blir begge versjonene muligens lansert samtidig.

Videre ser det ut til at en redesignet versjon av gode, gamle PlayStation 2 er på trappene. Akkurat som den originale PS-maskinen ble etter hvert forandret til PSOne, vil mest sannynlig PS2 bli relansert i en stiligere utgave, men med identiske spesifikasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.