Sony SRS PC45

Dette er et rimelig system for enkle behov. Designet er artig, og utførelsen er noe over gjennomsnittet.

Publisert

Høyttalerene er basert på et fulltone-element og har bass-porter i fronten. Selve elementet sitter et stykke innenfor grillen, innerst i en trakt. Dette gir en viss horn-effekt som i alle fall i teorien gir et noe kraftigere lydbilde.

Det er ingen regulering av vinkelen på høyttaleren.

Høyttalerene kobles opp med stereo minjack både fra lydkortet og mellom høyttalere. Ledningene er fast montert på høyttalerene. På den ene høyttaleren er det en ekstra inngang til for eksempel en bærbar CD eller walkman, og det er utganger både for satellitthøyttaler og et stereosignal. Hensikten med dette er at du kan koble til hodetelefoner direkte i høyttaleren.

Systemet har en av- og på-bryter, volumkontroll og en bryter for surround-effekt.

Strømforsyningen er ekstern og leverer 15 V 1000 mA . Det er også mulig å bruke batterier, og det er plass til 6 stk av AA-typen i den aktive høyttaleren.

Lytting

Siden systemet er både lite og lett, er det ikke så merkelig at lydbildet oppleves som noe matt, med lite bass, og en tendens til å være litt "sur" i toppen. Det er også et klart hull-i-veggen-preg. For bakgrunnslyd og tale er systemet helt greit, men kommer til kort for musikk og spill med heftige lydeffekter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.