Sony SRS-X33

Imponerer så lenge du ikke skrur volumet i taket.

LÅTER BRA: På moderat lydstyrke er vi svært godt fornøyde med lyden fra Sonys nye SRS-X33. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
LÅTER BRA: På moderat lydstyrke er vi svært godt fornøyde med lyden fra Sonys nye SRS-X33. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens man på 80-tallet bar rundt på store boomblastere og spilte musikk fra kassetter, har det blitt langt mer elegant i vårt århundre.

De fleste har en mobiltelefon de kan spille musikk fra, enten det dreier seg om musikkfiler som er lagret på telefonen, eller via en strømmetjeneste. Og via Bluetooth kan man så sende lyden til en kompatibel høyttaler, som har langt mer lyd å by på enn telefonens innebygde høyttalere.

I fjor sommer testet vi seks av dem og konkluderte med at det var Logitech UE Boom som fremstod som det beste kjøpet i våre øyne; en høyttaler som ble belønnet med terningkast seks.

LES TESTEN: Seks trådløse Bluetooth-høyttalere

SRS-X33 er Sonys siste skudd på stammen, og størrelsesmessig er den svært nær vår favoritt fra Logitech. Prismessig også.

Føles solid

Med 730 gram fordelt på en boks som måler 6x6x18,5cm føles Sony-høyttaleren ganske tung i forhold til størrelsen. Det øker kvalitetsinntrykket.

X33 har alle knappene på toppen. Blant annet volumknapper, en knapp for å besvare telefonen (høyttalerne har innebygd mikrofon og kan fungere som handsfree), en knapp for Bluetooth-paring, samt en «sound»-knapp som kan aktivere eller deaktivere Sonys lydprosesseringsfunksjon. Den løfter bass og diskant, og er i hvert fall noe vi liker å bruke på moderat volum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer