Sony SRS-XB3

Bluetooth-høyttaler for deg som er glad i mye lyd i kompakt innpakning.

SPILLER UTROLIG HØYT: Sett i forhold til størrelsen, er det smått utrolig hvor høyt denne Sonyen klarer å spille.  Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
SPILLER UTROLIG HØYT: Sett i forhold til størrelsen, er det smått utrolig hvor høyt denne Sonyen klarer å spille. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt mye igjen av sommeren, og mange liker å ha musikk til sommeraktivitetene - enten det er til parkleker eller bading på stranda. Det åpenbare valget er en liten batteridrevet Bluetooth-høyttaler som kobles trådløst til mobiltelefonen.

Kvalitetsmessig har disse gjort kvantesprang siden de første modellene som kom på markedet for noen år siden, og har du ikke fulgt med på utviklingen, vil du garantert bli overrasket når du får høre lyden av høyttalere som Bose SoundLink Mini II og Logitech Ultimate Ears Boom. Vi snakker her om høyttalere som koster 1.500 kroner eller mer, og i dette segmentet er det mye bra å velge mellom.

Rimelig og kraftig

Dagens testprodukt, Sony SRS-XB3, koster i underkant av 1.300 kroner i de billigste nettbutikkene. Det er en fin pris på en høyttaler som byr på mye lyd med god fylde. I tillegg er den vanntett, og egner seg derfor spesielt godt til strandliv. Legg til en imponerende batteritid på inntil 24 timer mellom hver lading, så har du hovedessensen i hvorfor høyttaleren har høstet gode kritikker både i inn- og utland.

SAMLESIDE: Lyd, høyttalere og musikk

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer