Sony Vaio Fit A

Ok, det er lett å fnise av navnet, men konkurrentene bør ikke fnise for lenge. Førsteinntrykket av den nye Vaio-serien er nemlig strålende.

Solid materialkvalitet, godt tastatur og en fin skjerm. Her har Sony gjort mye riktig. Foto: Per Ervland
Solid materialkvalitet, godt tastatur og en fin skjerm. Her har Sony gjort mye riktig. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var på høstens IFA-messe vi fikk tafset på den nye multiflipp-PCen til Sony for første gang, og det er ingen tvil om at vi likte det vi så.

Med en multiflipp-PC mener vi for øvrig en bærbar datamaskin der du kan vri skjermen i ulike posisjoner:

Du kan enten ha den som en vanlig bærbar, sette den i presentasjonsmodus med skjermen først (noe som også er perfekt når du skal se på film), eller legge den ned slik at den ser ut som et nettbrett og kun bruke skjermen.

Noen av posisjonene ser du i denne videoen:

I motsetning til en del andre flip-varianter føles imidlertid Vaio Fit A dønn solid: Hele kabinettet er frest ut i ett stykk aluminium, og den trykkfølsomme skjermen tålte opp til flere solide slag fra Sony-representanten. Vi gir også plusspoeng for bakbelyste taster.

Tre ulike størrelser

Vaio Fit A fås i både 13,3- 14 og 15,5-tommers størrelse, og størrelsen gjenspeiles også i navnet som for eksempel Vaio Fit 13A.

Prisene vil avhenge av konfigurasjon, men starter på:Fit 13A fra 10.500Fit 14A fra 8.500Fit 15A fra 10.000. Denne modellen kan forøvrig fås med oppløsning på 2880x1620.Alle modellene kjører Windows 8, noe som ikke er så rart siden tanken er at de også skal kunne erstatte nettbrettet ditt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer