Sony viser nye produkter

Vi har vært på besøk hos Sony og sett på hva nytt de har å by på om dagen. Her er nyhetene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er få selskap som produserer så mye forskjellig som Sony, og med en god håndfull nye flatskjermer, oppgraderte harddiskopptakere, hjemmekinoanlegg som kalibrerer seg selv, nye bilstereoanlegg og et par nye kameraer, markerer Sony seg nok en gang som en av verdens ledende elektronikkprodusenter.

På kamerafronten var det først og fremst selskapets nye flaggskip, HDR-HC3, som fanget vår oppmerksomhet. Det erstatter sin forgjenger, HDR-HC1E, som vi tidligere har tatt en titt på her på DinSide, og byr på opptak i full HD-oppløsning. Av nye ting kan blant annet nevnes redusert vekt (ca. 25% lettere) og 4 megapikslers stillbilder, og skal vi dømme ut fra kvaliteten på det Sonys representant hadde filmet dagen i forveien, har vi mye å glede oss til når HD-kameraene kommer for fullt. Prisen havner på 16.000 veiledende når kameraet kommer i slutten av april, men Sony spår at gateprisen vil ligge noen tusenlapper under dette.

Også harddiskbaserte videokamera var å finne - Sonys første, DCR-SR100E, kommer med 30GB harddisk, som gir deg 7-21 timers opptak, avhengig av kvaliteten du velger. Film brennes enkelt ut på DVD via ett trykk, eller overføres til PC. Interessant er det også at lyden blir tatt opp i 5.1 surround. Batterilevetiden er oppgitt til 110 minutter, med mulighet for å kjøpe et ekstra batteri som gir deg 4,5 timers filming. Veiledende pris blir 12.000 og også her vil det nok skrelles av noen tusenlapper i butikkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer