Sony Walkman NWZ-S730F

En storebror til ett av de få produktene som har oppnådd terningkast 6 hos oss er straks i butikkene. Overbeviser den like stort som fjorårets favoritt?

Publisert
Sist oppdatert

Sony NWZ-S610 ble kronet med en sekser på terningen da vi testet spilleren for ett år siden. En slik utmerkelse gis svært sjelden, og kom som et resultat av at Sony hadde laget en spiller som var sterk på nær sagt alle områder: Den var liten og lekker, kjapp brukervennlig, funksjonsrik og bød på super lydkvalitet.

Og viktig for mange: Den krevde ikke noen spesiell programvare, og man kunne enkelt overføre musikk til og fra på Windows-, Mac- og Linux-maskiner.

Enda bedre lyd

Nå er en ny generasjon S-spillere straks her, og DinSide Data er blant de aller første i verden som har fått låne et testeksemplar av den mest avanserte av nyhetene heter S730, og kommer i alle regnbuens farger.

S-serien er blitt tynnere, plasten er byttet ut med metall, den har fått større skjerm, noen nye funksjoner, og S730 byr på enda bedre lyd enn sine forgjengere, takket være en smart innretning som vi straks kommer tilbake til.

Først en kjapp titt på noen viktige tekniske data:

  • Sony NWZ-S730
  • Musikk-, bilde- og videospiller (tar de fleste aktuelle formater som MP3, WMA, WMV, JPG, AAC (ukryptert), H.264, AVC, Mpeg4)
  • 2-tommers skjerm, 320x240 pikslers oppløsning
  • Inntil 16 GB minne
  • 40 timers batterilevetid (MP3-avspilling)
  • 7,5 mm tynn
  • In-ear øreplugger med aktiv støyreduksjon
Så hva er det som er mest oppsiktsvekkende her? Naturligvis siste punkt. Aktiv støyreduksjon kan enklest forklares med at ekstern støy analyseres elektronisk gjennom en mikrofon, og så sendes det ut motsignaler som har til hensikt å nøytralisere denne støyen. denne illustrasjonen viser hvordan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer