Sony Walkman W202

Dette er egentlig øreplugger med innebygd MP3-spiller. Og løsningen er nesten like god som den er kreativ!

Sony Walkman W202
Publisert
Sist oppdatert

Til og med undertegnede har prøvd seg på en og annen løpetur med musikk på øret. Har du forsøkt det, vet du at utfordringene står i kø. Ikke bare har du en ledning som henger og slenger, ofte detter pluggene ut av ørene allerede etter at joggeskoene har klasket i asfalten 20-30 ganger.

Sonys nye Walkman W202 forandrer dette i en fei. Her er det ingen ledninger, for selve spilleren sitter i den ene ørepluggen, og ledningen som forbinder høyre og venstre del ligger i bøylen.

Sony kan formlene

Selve pluggene er av typen in-ear, dvs de plantes godt inni øregangene, noe som fører til at du ikke hører en døyt av hva som foregår "på utsiden" så snart du skrur volumet opp høyere enn 20%. Til gjengjeld får du mye lyd. God lyd. Nok en gang overbeviser Sony stort på lydkvalitet. Sony har funnet en bra formel på et balansert og behagelig lydbilde. Det er bra, for du har minimalt med mulighet på å påvirke dette selv.

Bøylen går rundt nakken, og klemmer pluggene på plass i ørene slik at du må drive med fallskjermhopping eller tårnstup for at de skal falle ut. Den merkes knapt, og er slett ikke ubehagelig. Vi innrømmer imidlertid at vi balte litt de første par gangene vi skulle få den på plass, men trening gjør som kjent mester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer