Sony Xperia Z2 Tablet

Først og fremst en veldig god underholdningsmaskin.

FOR FILM I FANGET: Sonys nye nettbrett er som skapt for filmtitting i sofaen. Du kan trygt ta det med i badekaret også. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
FOR FILM I FANGET: Sonys nye nettbrett er som skapt for filmtitting i sofaen. Du kan trygt ta det med i badekaret også. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sony har hatt en enorm opptur de siste par årene. De har lansert en rekke kritikerroste mobiltelefoner, og viser også at de har skyts til å være med i nettbrett-krigen.

Xperia Tablet Z var et av de beste nettbrettene i fjor, så forventningene til oppfølgeren var dermed skyhøye.

Les også: Våre nettbrett-favoritter i 2013

Syltynt på godt og vondt

Med en tykkelse på 6,4 millimeter er Xperia Z2 Tablet markedets tynneste med ti tommers skjerm. Vekten er 439 gram, noe som er 43 gram lettere enn iPad Air.

Sony har tydeligvis satt seg fore å vinne markedsandeler hos de som mener størrelse og vekt er viktigst, men denne gangen blir det kanskje i tynneste laget. Baksiden er av plast, og det skal ikke mye til for å bøye hele brettet.

Vi tør ikke tenke på hva som skjer hvis minstemann i huset setter seg på den.

Utenpå er Z2 Tablet ellers svært lik forgjengeren. Designet er rent og minimalistisk, men Sony har ikke hengt helt med på trendene som sier at det nå skal være så lite ramme som mulig rundt skjermen.

Nettbrettet er utstyrt med en to centimeter tykk svart ramme. Det gir et litt billig preg, i tillegg til at den totale flaten blir unødvendig stor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer