Sony Xperia Z4 Tablet

Vanntett, tynt og imponerende lett.

ELEGANT: Det er tynt, veier lite og er komfortabelt å holde – Sony Xperia Z4 Tablet er muligens det beste Android-nettbrettet å få kjøpt akkurat nå. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
ELEGANT: Det er tynt, veier lite og er komfortabelt å holde – Sony Xperia Z4 Tablet er muligens det beste Android-nettbrettet å få kjøpt akkurat nå. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om nettbrett ikke lenger er like «hot» som da de gjorde sitt inntog for noen år siden, fortsetter produsentene å lage nye modeller.

Z4 Tablet er nyeste modell fra Sony, som fortsetter med noe vi har satt pris på med selskapets Xperia-serie de siste årene – nettbrettet er nemlig vanntett, og som på mobiltelefonen Z3+ har de nå klart dette uten å lage en ekstra luke til ladeporten.

I forrige runde lagde selskapet Xperia Z3 Tablet Compact, altså et mindre nettbrett (8") – vi må helt tilbake til Z2 Tablet for å finne det forrige 10-tommers nettbrettet fra Sony.

Skjønt – «helt tilbake» betyr ikke all verden når det gjelder Sony-produkter. Selskapet har hatt svært hyppige produktlanseringer de siste årene, og nevnte nettbrett kom på markedet våren 2014.

Forbedret på flere punkter

Skjermstørrelsen på 10,1 tommer er fortsatt bevart, men Sony har klart å slanke sitt største nettbrett enda noen gram, og vektnåla stopper nå på 389 gram for WiFi-versjonen.

Det er faktisk 50 gram lettere enn forgjengeren, og 48 gram lettere enn iPad Air 2. Tykkelsen er den samme som Apple-nettbrettet – 6,1mm, som er 0,3mm tynnere enn Z2 Tablet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer