SP3 for Office XP er klar

Microsoft har lansert en ny og forholdsvis stor oppdatering av kontorpakken Office XP. Denne gangen skal det dreie seg om bedre sikkerhet, stabilitet og ytelse.

Publisert
Sist oppdatert

De største forbedringene i den nye Service Pack 3 for Office XP, skal ifølge Microsoft gjelde sikkerheten, men den skal også gi bedre stabilitet og ytelse i Office-programmene. Du finner alle detaljene på Microsoft.com og i artikkel KB832671 i Microsofts database.

Service Pack 3 inkluderer alle tidligere oppdateringer (SP1, SP2 og nyere fikser), slik at du trenger ikke å installere disse først. Men merk at pakken foreløpig kun gjelder engelsk og enkelte andre språkversjoner. Har du norsk Office XP installert, må du smøre deg med tålmodighet en stund til.

Slik går du frem

Før du installerer SP3, anbefaler Microsoft at du bruker Office Update-nettsiden til å sjekke hvilke oppdateringer du trenger.

Du kan også laste ned installasjonsfilene og kjøre disse når det måtte passe deg. Denne løsningen kan dessuten være praktisk hvis du har flere PCer som skal oppdateres. Lenkene under gjelder den engelske versjonen av Office. Har du Office på et annet språk, må du endre språkversjonen via Microsoft.com.

 • Last ned og installer den ene av følgende to exe-filer:

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer