Billige Switch-spill

Spar hundrelapper på Switch-spill

Her er trikset som kan spare deg for mye penger.

RABATT: Det kan være mye penger å spare på å kjøpe Switch-spill fra en annen eShop enn den norske. Foto: Pål Joakim Pollen
RABATT: Det kan være mye penger å spare på å kjøpe Switch-spill fra en annen eShop enn den norske. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

For deg som har Nintendo Switch, har du sikkert lagt merke til spillene er ganske dyre, og at mange titler koster over 500 kroner, i hvert fall om man ser på de største spillene.

Da kan det være verdt å merke seg at konsollen er regionfri, og at du derfor ikke er tvunget til å kjøpe spill her hjemme i Norge. Det gjelder både fysiske spill og spill du kjøper i eShop, Nintendos digitale nettbutikk.

Selv sparte jeg faktisk 400 kroner på det forrige spillet jeg kjøpte - som kostet 579 kroner via eShop her i Norge, men som jeg endte opp med å betale rundt 180 kroner for i den amerikanske butikken. Det er en rabatt på 70 prosent.

Handle digitalt i utlandet

Det er nemlig ingenting som hindrer deg i å handle fra eShop i et annet land enn Norge, og det var i den amerikanske nettbutikken spillet var på salg, som da hadde en høyst fordelaktig pris kontra den norske.

Det er heller ikke et ukjent fenomen at flere titler kun er tilgjengelige i den japanske nettbutikken, enten fordi de slippes der tidligere enn i de andre regionene, eller der spillet forblir eksklusivt for kunder i Nintendos hjemland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer