Speer LDR8442

DVD-brennere selges under mange navn. Denne utmerkede brenneren produseres av Liteon, men pakkes i forbrukervennlig eske med programvare og tilbehør, og selges under navnet Speer.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere vært inne på dette med samme grunnprodukt i forskjellige innpakninger. Dette er svært vanlig i forbindelse med data og elektronikkutstyr, og du kan lese mer om dette i denne artikkelen.

I dette tilfellet er det en brenner fra den velkente produsenten LiteOn som selges sammen med anerkjent programvare fra Sonic, og merkenavnet er for anledningen Speer.

Snerten

Det første som slo oss da vi pakket den ut av esken, var at den var påtagelig kortere enn andre brennere. Dybden fra front til bakkant er bare 170mm mens andre typer er tett oppunder 200. Dette er gunstig i små PC-kabinetter, hvor det blir mer plass og bedre luftsirkulasjon.

Speer LDR8442 støtter 8x brenning på DVD+R, 4x brenning på DVD-R og DVD+RW, og 2X på DVD-RW. Lesing av DVD er oppgitt til 12x som maksimumshastighet.

CD-R brennes og leses med opptil 40x, CD-RW overskrives med opptil 24x.

Installasjon

Brenneren kommer i retailutgave, med både programvare og festeskruer, og av en eller annen grunn følger også en helt unødvendig lydkabel med.

Programvaren kommer fra Sonic, og inneholder MyDVD, ShowBiz, RecordNow og PowerDVD. Dette er en helt utmerket pakkeløsning, som gir mange kreative og praktiske muligheter for alle typer brenning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.