Spennende nettbrett fra Sony

Elektronikkgiganten kaster seg på nettbrettbølgen.

Et flatt og et brettbart nettbrett fra Sony. Foto: Engadget
Et flatt og et brettbart nettbrett fra Sony. Foto: Engadget Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nær sagt alle de store elektronikkprodusentene har kommet eller kommer med nettbrett i løpet av våren. Det stilles store forventninger til denne produktkategorien, som Apple foreløpig dominerer mer eller mindre fullstendig.

Enkelte aktører velger sin egen vri på nettbrettkonseptet. Asus er én av dem, og er blant annet klar med en modell med innebygd, utskyvbart tastatur. Nå kommer også Sony på banen med en spesialitet, en foldbar modell med to skjermer.

I utgangspunktet høres det slett ikke dumt ut. Du får automatisk skjermbeskyttelse når brettet ikke er i bruk, og det kan faktisk få plass i en romslig lomme.

Les også: De største iPad-utfordrerne

To skjermer, to kameraer

S2 er navnet, hver skjerm er på 5,5 tommer, og har en oppløsning på 1024 x 480 piksler. S2 har også to kameraer, og benytter Tegra2 grafikkprosessor, skriver Engadget.com. Operativsystemet skal være Googles sylferske Android 3.0, også kjent som Honeycomb.

Og - for spillentusiaster - kan det være greit å vite at S2 skal kunne spille Playstation-spill, men det har foreløpig ikke kommet noen offisielle uttalselser fra Sony om hvilke spill som vil være tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer