Spennende spill fra Microsoft

I disse sensommertider pøser Microsoft på med nye programmer og ny maskinvare. Nylig viste de også frem sine kommende spill, som vil være tilgjengelige i butikkene i løpet av høsten. Her er vår oversikt over nyhetene.

Publisert

Microsoft har for lengst rukket å etablere seg som leverandør av kvalitetspill i mange sjangere. Denne høsten lanserer de flere oppfølgere til velkjente spill, samt noen helt nye titler.

Fly med våpen

Det spillet som kanskje tiltrekker seg mest oppmerksomhet er Combat Flight Simulator 2: WWII Pacific Theater. Det er oppfølgeren til det første Combat Flight Simulator-spillet som kom for noen år siden. Men mens det første spillet var lite mer enn Flight Simulator med skyting, er oppfølgeren svært gjennomført og realistisk.

Spillet foregår i Stillehavet, nærmere bestemt i nærheten av Japan. Du kan velge side, og spille som enten japanske eller amerikanske piloter. Skaperne av spillet har virkelig gjort sitt ytterste for å få deg til å føle deg som om du er en del av konflikten. Blant annet har de vært i løpende kontakt med to gjenlevende piloter som deltok i kampene.

Spillet kommer til å ha over 120 oppdrag og en lang rekke fly å velge mellom. Flyene er svært imponerende. Vi har aldri sett maken til detaljnivået både på utsiden og innsiden av maskinene – alt beveger seg, og flyene oppfører seg meget realistisk. Utviklerne har jobbet lenge med å gjøre opplevelsen så ekte som mulig, ved å ansette piloter og aerodynamikkeksperter, som passet på at alt som skjer i spillet også kunne skjedd i virkeligheten. Alt i alt, CFS 2 virker meget lovende, særlig for spesielt fly- og krigsinteresserte spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer