Spennende strateginyheter

Etter å ha brukt en hel dag på å utforske det enorme messeområdet på E3, verdens største dataspillmesse, har vi funnet frem til flere godbiter. Blant annet kommer Mechwarrior 3, The Sims, samt oppgraderinger til både Heroes III, Command&Conquer og Civilization.

I spillet The Sims er målet å lage et godt samfunn for deltakerne.
I spillet The Sims er målet å lage et godt samfunn for deltakerne. Vis mer
Publisert

Med over 1.600 nye spilltitler, samt en mengde lanseringer av grafikkort og lydkort, er det nok å boltre seg i. Gigantiske skjermer med Quake 3 Arena, Command & Conquer – Tiberian Sun og Half-Life kan få enhver spillentusiast til å felle gledestårer. Vi er i dataspillernes mekka, og tusenvis av høytalere spyr ut technomusikk, skytelyder og grøssende skrik samtidig som Lara Croft kjører rundt på en motorsykkel og gir ut autografer.

Det som i hovedsak dominerer E3, er action-spill som involverer en masse løping rundt i korridorer. Quake, Unreal og Half-life kloner florerer – men det mest overraskende er at eventyrspillgenren er død! Kings Quest, Monkey Island og Myst er nok de siste store spillene innenfor denne geenren, og vi har faktisk ikke funnet et eneste spillselskap som satser på denne typen spill lenger.

Imidlertid ser trenden ut til å være spesialisering innenfor nisjer, samt å lage gode oppfølgere til eksisterende spillsuksessser. Her er noen kommende godbiter innenfor kategorien strategispill.

Mechwarrior 3

Endelig ser Mechwarrior-serien ut til å ha truffet blink både når det gjelder god grafikk og spillbarhet. – Vi har prøvd å få til mer realisme, samtidig som vi har satset mye på multiplayer og netverkspilling, forteller Tim Godlet, programutvikler. Vi ble virkelig imponert av denne demoen, som leverte knivskarp grafikk, gode robotbevegelser og herlig lyd. Spillet lanseres 1 juni, og er verdt en nærmere titt på dersom du liker å bygge roboter som kan brukes i kamp mot venner eller fiender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer